Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
3+1 AKCIÓ

Minden páciensünk számára, aki bármely intimlézer kezelésből (inkontinenciakezelés, hüvelyszűkítés, külső megújítás, vulvodynia) 3 alkalmas bérletet vásárol,

egy plusz kezelést ajándékba adunk,

ami szükség szerint a terápia 4. kezelésére, vagy a kezeléssorozat utolsó kezelésének időpontjától számított 18 hónapon belül végzett fenntartó kezelésre is igénybe vehető.  


 
Az akció 2017. március 8-tól érvényes, és az Intimszépség Központ valamennyi 3 alkalmas bérletére vonatkozik. A kezelések csak előzetes időpontfoglalással, ingyenes konzultációt követően vehetők igénybe. A kezelések eredményességére az Intimszépség Központ garanciát vállal.KÍVÜL-BELÜL MEGÚJULÁS

Partnerintézményünkkel, a SolenneMed Esztétikai Központtal exkluzív szépségkedvezményt biztosítunk pácienseink részére. A SolenneMed Esztétikai Központ a legkorszerűbb arcfeszesítő, ránctalanító, bőrmegújító és alakformáló technológiák hazai meghonosítója, nevéhez fűződik az Ultherapy műtét nélküli arclifting és az Infini ránctalanítás magyarországi bevezetése is. A központ szakemberei a kezeléseket a legnagyobb itthoni tapasztalattal, illetve a páciensek közel 100%-os megelégedettségével végzik. Számos sztár is a SolenneMed hűséges vendége: Hernádi Judit, Fehér Anna, Horgas Eszter, Borbás Marcsi, Görög Zita, Ullmann Mónika, Vándor Éva, Molnár Andi... és a sort folytathatnánk.

A SolenneMednél most az Ultherapy műtét néküli arcfeszesítő és az Infini ránctalanító kezelések árából 20%-ot bármely intimlézer kezelésbe (inkontinenciakezelés, hüvelyszűkítés, külső megújítás, vulvodynia) beszámítunk!

 


Időpontkérés online az "Időpontkérés" mező kitöltésével, vagy telefonon a +36 1 231 6047-es telefonszámon lehetséges. Kérdéseidre a legmagasabb fokú diszkrécióval válaszolunk!