Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
DR. BELICS ZORÁN, PHD
osztályvezető főorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Belics Zorán Ph.D.

A szülészet-nőgyógyászat területén immár 20 éve tevékenykedem. Pályafutásom a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem, jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán – melynek 2010 óta vagyok munkatársa – osztályvezető főorvosként dolgozom.

Szülészet-nőgyógyászati szakvizsgával és a legmagasabb, „C” típusú szülészeti és nőgyógyászati ultrahangjártasággal rendelkezem. Vezetőségi tagja vagyok a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.  Számos hazai és nemzetközi tudományos közlemény és könyvfejezet szerzője vagy társszerzője, rangos hazai és nemzetDr. Belics Zorán Ph.D.Dr. Belics Zorán Ph.D.közi kongresszusok előadója vagyok. Külföldi szakmai tanulmányokat Franciaországban és Csehországban folytattam, ezek során további széleskörű tapasztalatokat szereztem nőgyógyászati műtétekben. 2005-ben PhD fokozatot szereztem.

Fő tudományos témám a magzati kromoszóma-rendellenességek (legfőképpen a Down-szindróma) ultrahang-szűrési lehetőségeinek kutatása, ezen kívül a méh myomás megbetegedéseinek kezelésével, az újabb kezelési módok vizsgálatával, valamint a női vizelettartási panaszok kivizsgálásával és terápiájával is foglalkozom.

Mindig is érdekelt, hogy hogyan lehetne a legegyszerűbben, legfájdalommentesebben segíteni az embereken, ezért – mindamellett, hogy nagyon szeretek operálni – nagyszerűnek tartom az olyan kezelési lehetőségeket, amelyekkel akár a műtéti beavatkozás is elkerülhető. Az Action II Petite LadyTM lézeres technológia segítségével ma már lehetőség nyílik igen jó eredményeket elérni pl. vizelettartási panaszok kezelésében, de más téren is a nők életminőségének jelentős javulása érhető el. A külföldi klinikai eredményeket saját tapasztalataink is alátámasztják – számos beteg a műtétet elkerülve is meggyógyult.

Klinikusként, a legkorszerűbb kivizsgálási és kezelési elvek alkalmazása mellett igen nagy hangsúlyt fektetek a páciensekkel történő kommunikációra, a kölcsönös bizalom felépítésére és ápolására. Fontosnak tartom, hogy a bizalmukkal megtisztelő páciensek ne csak gyógyultan, hanem elégedetten és esetlegesen új ismeretekkel gazdagodva távozzanak a rendelésekről. A SolenneMed Intimszépség klinikáján mindehhez tökéletesen támogató környezetet találtam, és külön öröm számomra, hogy a rendeléseken olyan csapatban áll a háttérben, amely már más orvostechnikai területeken is kiváló eredményeket ért el.
 


<< vissza