Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
DR. KISS GYÖRGY
főorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Kiss GyörgyDr. Kiss György

1969-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, szülész-nőgyógyász szakvizsgát 1973-ban tettem. Ultrahang-diagnosztikai képesítéssel és fizioterápia szakvizsgával is rendelkezem. Hét éven keresztül vezettem Algériában egy 60 ágyas szülészeti-nőgyógyászati osztályt, majd hazatelepülve előbb Pécsett, majd Marcaliban dolgoztam a szülészet-nőgyógyászat osztályvezető főorvosaként. Az elmúlt években orvosi centrumok nőgyógyászati szakrendeléseit vezetem Budapesten.
Szakterületeim többek között a HPV és méhnyakrák, a kismedencei gyulladás, a női orgazmus zavarainak kivizsgálása, kezelése, a menopauza tüneteinek kivizsgálása és kezelése, hüvelyi ultrahang. Rendszeres résztvevője, ill. előadója vagyok és voltam hazai és külföldi kongresszusoknak. A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Nőorvos Társaság, a Magyar Endoszkópos Társaság és a Magyar Ultrahang Társaság tagja vagyok.

Az Intimszépség Központban hüvelyszűkítő, külső fiatalítás, illetve stresszinkontinencia-kezeléseket végzek. Meggyőződésem, hogy az itt használt, páciensbarát Er:YAG lézertechnika nagyon rövid idő alatt gyökeres változást hoz majd a nőgyógyászati gyakorlatban, hiszen terápiás sikere felér a lézerrel végzett operációkkal, és mára számos felesleges nőgyógyászati műtétet  ki tudunk iktatni vele. Mindazonáltal hiszem, hogy a nőgyógyásznak soha nem szabad elfelejtenie: a páciensének nemcsak teste van, de lelke is. Az igazán nagy dolog rájönni arra, hogy mikor melyik van nagyobb bajban, és annak megfelelően cselekedni!

„A nőgyógyásznak soha nem szabad elfelejtenie, hogy a páciensének nemcsak teste van, de lelke is. Az igazán nagy dolog viszont rájönni arra, hogy mikor melyik van nagyobb bajban, és annak megfelelően cselekedni!"<< vissza