Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
VILÁGÚJDONSÁG: HÜVELYSZÛKÍTÉS LÉZERREL, FÁJDALOM ÉS LÁBADOZÁS NÉLKÜL

A tág hüvely szülés után, vagy a változó korban nagyon sok nőnek okoz problémát. Az örömtelen együttlétek vagy a partner elégedetlensége szépen lassan leépíti az önbizalmat. Az ehhez gyakran társuló hüvelyszárazság tovább növeli a gondot. Eddig erre a problémára a műtét volt az egyetlen hatékony megoldás, de most végre elérhető Magyarországon is az esztétikai-nőgyógyászat leginnovatívabb újítása: a Petite LadyTM kezelés.

Az esztétikai-nőgyógyászat Magyarországon önmagában is új fogalom. A kifejezés lényege, hogy a gyógyítás mellett az életminőség javítására és az esztétikai igényekre is hangsúlyt fektetünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az esztétikai-nőgyógyászat fogalmát és az ehhez kapcsolódó lézeres csúcstechnológiát Központunk vezette be Magyarországon.
 Hüvelyszűkítés

 


Mit nevezünk Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítésnek?

Az eljárás előnyeit elsősorban azok a hölgyek élvezhetik, akik a hüvelyfal előreesése miatt kevésbé érzékenyek az együttlétek során, esetleg hüvelyszárazságtól, égető érzéstől is szenvednek. A tünetek együttesen és önállóan is jelentkezhetnek. A hüvely izomzata a medencefenék süllyedése miatt 
jellemzően renyhe. Emiatt a vagina fizikális állapota nem megfelelő, a szexuális öröm foka alacsony.

A Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés célja, hogy visszaállítsa a hüvely egészséges állapotát. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagszanak. A hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a hüvely szárazsága és ellenáll a fertőzéseknek. Új, egészséges, fiatal hüvelyt kapunk.

 

HüvelyszűkítésHogyan működik a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés?

A Petite LadyTM technológiát a világ egyik legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége, a Lutronic fejlesztette ki. Ez a vállalat a világ 10 legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cégek között van, s bevétele közel felét kutatás-fejlesztésre fordítja. Fejlesztési központjai vannak Szöulban, Tokióban és az USA-ban. A Lutronic fejlesztési projekjeit a Harvard Egyetem orvos-professzorai együttműködésével valósítják meg.

A Petite LadyTM  egy, az Action II lézeres platform rendszerhez csatlakoztatható nőgyógyászati kezelésekre kifejlesztett kezelőfej-együttes. Az Action II egy Erbium:YAG lézer, amely a legideálisabb - 2940 nm - hullámhosszal rendelkezik, ahhoz, hogy biztonságosan és fájdalommentesen kezelhessünk vele nőgyógyászati problémákat. A berendezés speciális duális módozattal működik, melyet szabadalom véd. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, a legmélyebb szöveti rétegig. Ez két fokozatban történik. A sokszoros mikroimpulzus hatására a hüvelyi nyálkahártyán mikron méretű, nagyon precíz, úgynevezett koagulációs zónák jönnek létre. Ezek segítségével a hüvelyi nyálkahártyban mélyebbre tud jutni a második körben bejuttatott hosszú impulzus, elérve a medencefenék kollagéndús szöveti állományát. A mikroimpulzusok hatására a hüvelyi nyálkahártya felsőbb rétegében található kollagén állomány megsokszoroszódik, a hosszú impulzus hatására pedig a mélyebb rétegekben található szöveti réteg kollagénállománya nő jelentős mértékben.

Ezáltal tudjuk elérni a valódi 3D-s hüvelyszűkítést. A Petite LadyTM kezelés során további pozitív mellékhatások is jelentkeznek.Megszűnik a hüvely szárazsága és kevésbé lesz érzékeny a fertőzésekre.
 

 

Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés és a műtét között?

Legyen szó akár mellső vagy hátsó hüvelyfali műtétről, mindkét esetben a hüvelyfal bizonyos részeit eltávolítják. A műtétet követően a gyógyulási idő legalább négy hét, ezalatt az idő alatt nem lehet szexuális életet élni és a mindennapi tevékenységhez is lassan lehet visszatérni. A műtét során szinte elkerülhetetlen a hegképződés, ami később kellemetlenséget jelent, illetve a hüvelyszárazság is ugyanúgy megmarad. A hüvelyi nyálkahártya elvékonyodását a műtét nem szünteti meg. Kizárólag súlyos esetben javasoljuk.

A műtéttel szemben
a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés a hüvely egészségét is helyreállítja. Nincs lábadozási idő és a szexuális élet is 48 óra múlva visszatérhet. Az eljárás során a páciensek 80%-a semmilyen fájdalmat nem érez.


Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés és más lézeres eljárások között?

Különbséget kell tenni a lézeres hüvelyszűkítés és a lézerrel történő hüvelyszűkítő műtét között. Utóbbi esetében a lézer csupán a szikét helyettesíti. A sebgyógyulás gyorsabb, de a többi kellemetlenség ugyanúgy jelen van.

Más, korszerűtlen lézeres hüvelyszűkítő eljárások során a hüvelyi nyálkahártya sérülése jelentősebb. Napokig vérzés jelentkezhet, egy hétig nem lehet szexuális életet élni és a kezelést követően antibiotikumot kell szedni.

Ezzel szemben a
Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés nem jár semmilyen kellemetlenséggel. A Petite LadyTM  az egyetlen lézeres hüvelyszűkétő eljárás, amely a duál technológiát alkalmazza, ezáltal elérve a teljes 3D-s hüvelyszűkítést és megújítást.

Hogyan történik a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítés?

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk. A kezelés kizárólag negatív leletek esetén végezhető el.

Az első lépés a hüvely előkészítése, megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász szakorvos a hüvelyapplikátort a hüvelybe juttatja. Az applikátor tartja a hüvelyfalat és nem engedi, hogy a lézeres kezlőfej a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd lassan, belülről kifele haladva, 2 mm-enként a lézerfényt a hüvelyi nyálkahártyába juttatja. Szükség esetén a műveletet többször megismétli. A kezelés során mindig a problémának megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazzuk.

A kezelés ideje mindössze 20 perc, problémától függően 2-6 kezelés szükséges, illetve az eredmény fenntartásához évente-másfél évente
egy fenntartó kezelés. A kezeléseket 3-4 hetente kell igénybe venni.

A kezelést követően két napig nem javasolt az uszoda, ülőfürdő, a szexuális élet a kezelést követő 48 óra elteltével folytatható.

A kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, a többiek minimális hőérzetről számolnak be.
 


Milyen eredményt várhatok a Petite LadyTM lézeres hüvelyszűkítő kezeléstől?

A kezelések befejeztével általánosságban elmondható, hogy a hüvely átmérője 40-50%-kal szűkebb lesz, de ez egyénenként változik. A páciensek 98%-a már az első kezelést követően pozitív változást észlel, a partnere legnagyobb örömére. Az eredmény hosszú távon történő fenntartásához szükséges adott esetben több kezelés, illetve a fenntartó kezelések.


Az alábbi két különböző páciensról készített MRI felvételeken jól látszik, hogy a hüvely átmérője, már az első kezelés után közvetlenül is nagy mértékben csökkent.HüvelyszűkítésHüvelyszűkítés


Várjuk szeretettel jelentkezésed ingyenes konzultációra, az alábbi elérhetőségeinken.