Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
ÖRÖKRE ELFELEJTHETED AZ INKONTINENCIA BETÉTET!
A hüvely megereszkedése szülés után vagy változó korban gyakran okoz inkontinenciát. Egy tüsszentés vagy köhögés során is jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. Betétet senki nem hord szívesen, de sokszor nincs más megoldás. A Petite LadyTM kezelésnek köszönhetően azonban megszünhet az inkontinenciád és nyugodtan elfelejtheted a betétet. A lézeres kezelőfej 90°-ban, célzottan azt a szöveti réteget kezeli a hüvelyfalban, amelynek előreesése, megereszkedése okozza az inkontinenciát. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek. Újra teljes életet élhetsz.


Mit nevezünk Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelésnek?

Azok a hölgyek, akik vizeletcsepegést észlelnek nevetés, tüsszentés, köhögés, mozgás vagy közösülés közben, nagy valószínűséggel stresszinkontinenciában szenvednek. Az enyhe illetve közepes fokú stesszinkontinenciát nagyon jó eredménnyel lehet kezelni a a
Petite LadyTM lézeres eljárással.
A
Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelést követően a hüvelyi szövetállomány vérkeringése helyreáll, az előreesett hüvelyfal megemelkedik. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek.


Hogyan működik a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés?

A Petite LadyTM technológiát a világ egyik legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége, a Lutronic fejlesztette ki. Ez a vállalat a világ 10 legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége között van, s a bevétele közel felét kutatás-fejlesztésre fordítja. Fejlesztési központjai vannak Szöulban, Tokióban és az USA-ban. A Lutronic fejlesztési projekjeit a Harvard Egyetem orvos-professzorai együttműködésével valósítják meg.

Petite Lady 90°-os kezelőfej inkontinencia kezelésére

Petite LadyTM  egy, az Action II lézeres platform rendszerhez csatlakoztatható, nőgyógyászati kezelésekre kifejlesztett kezelőfej együttes. Az Action II egy Erbium YAG lézer, amely a legideálisabb - 2940 nm - hullámhosszal rendelkezik, ahhoz, hogy biztonságosan és fájdalommentesen kezelhessünk vele nőgyógyászati problémákat. A berendezés speciális duális módozattal működik, melyet szabadalom véd. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 90°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, amely a legmélyebb szöveti rétegig tud hatolni. Ez két fokozatban történik. A sokszoros mikroimpulzus hatására a hüvelyi nyálkahártyán mikron méretű, nagyon precíz, úgynevezett koagulációs zónák jönnek létre. Ezek segítségével a hüvelyi nyálkahártyban mélyebbre tud jutni a második körben bejuttatott hosszú impulzus, elérve a medencefenék kollagéndús szöveti állományát. A mikroimpulzusok hatására a hüvelyi nyálkahártya felsőbb rétegében található kollagénállomány megsokszoroszódik, a hosszú impulzus hatására pedig a mélyebb rétegekben található szöveti réteg kollagénállománya nő jelentős mértékben. 

Az inkontinencia kezelés során - a hüvelyszűkítő eljárással ellentétben - a hüvelyfal felső részébe koncentráltabban, 90°-ban juttatjuk be a lézerfényt. Ennek ellenére az inkontinencia kezelést követően a páciensek pozitív mellékhatásként észlelhetik a hüvely szűkülését is, illetve a hüvelyi nyálkahártya egészségesebb, élettel telibb lesz.


Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés és a műtét között?

Az inkontinencia megszüntetésére irányuló műtétet csak súlyos esetben javasoljuk. Mielőtt műtétre szánnád magad, javasoljuk, hogy vegyél részt egy 
Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezeléssel kapcsolatos konzultáción és egy VTI vizsgálaton, ahol pontosan meg tudjuk állapítani az inkontinancia súlyossági fokát, ugyanis lehet, hogy a műtét elkerülhető lenne! 

 

A női stresszinkontinencia műtéti kezelésére nagyon sok, közel százféle sebészeti módszer létezik. A műtéti variációk magas száma elbizonytalanító, ugyanis pont azt támasztja alá, hogy a módszer nem tökéletes, sok esetben hatástalan, ugyanakkor nagyon sok kellemetlenséggel, fájdalommal, hosszú lábadozási idővel jár. Mind a mai napig a legnépszerűbb műtéti módszer a főleg nőgyógyászok által végzett mellső hüvelyfali plasztika. Ebben az esetben a hüvelyfalat beszűkítik, és a húgycsövet megemelik. Ezek a műtéti eljárás azonban sokszor sem vezet eredményre. Modernebb és kímélőbb eljárások az úgynevezett szalagos műtétek, de a vágást sajnos ebben az esetben sem lehet megúszni.

A műtétekkel szemben a Petite LadyTM lézeres, vágással nem járó inkontinencia kezelés nem jár szövődményekkel, nincs lábadozási idő, azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységeidhez. Az eljárás a hüvely egészségét is helyreállítja. 48 óra múlva a szexuális élet is folytatható. Nem utolsósorban pedig: a kezelés során a páciensek 80%-a semmilyen fájdalmat nem érez!


Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés és más lézeres eljárások között?

A régebbi, korszerűtlen lézeres eljárások során a hüvelyi nyálkahártya sérülése jelentősebb. Napokig vérzés jelentkezhet, egy hétig nem lehet szexuális életet élni, és a kezelést követően antibiotikumot kell szedni.

Ezzel szemben a
Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés nem jár semmilyen kellemetlenséggel. Nincs lábadozási idő, sem hegesedés és vérzés. A kezelést követően azonnal lehet folytatni a munkát, napi tevékenységet.


Hogyan történik a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés?

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk. A kezelés kizárólag negatív leletek esetén végezhető el.

Az első lépés a hüvely előkészítése, megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász szakorvos a hüvelyapplikátort a hüvelybe helyezi. Az applikátor tartja a hüvelyfalat és nem engedi, hogy a lézeres kezlőfej a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd lassan, belülről kifele haladva, 2 mm-enként a lézerfényt a hüvelyi nyálkahártyába juttatja. Szükség esetén a műveletet többször megismétli. A berendezésen mindig a problémának megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazzuk.

 


A kezelés átlagosan mindössze 20 percet vesz igénybe. A problémától függően - 3-4 heti gyakorisággal - 2-6 kezelés szükséges, illetve az eredmény fenntartásához évente-másfél évente
egy fenntartó kezelés javasolt. 

A kezelést követően két napig nem javasolt az uszoda ill. ülőfürdő, a szexuális élet a kezelést követő 48 óra elteltével folytatható.

A kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, a többiek minimális hőérzetről számolnak be.


Milyen eredményt várhatok a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezeléstől?

Enyhe vagy közepes inkontinencia esetén a páciensek nagy részénél megszűnnek a tünetek. Súlyos esetben a tünetek nagy mértékben enyhülhetnek. Az eredmény hosszú távon történő fenntartásához adott esetben 
szükséges lehet több kezelés, illetve fenntartó kezelések javasoltak.