INTIMSZÉPSÉG: ÚJ FOGALOM SZÜLETETT MAGYARORSZÁGON!


Ma nem azt jelenti nőnek lenni mint 100 évvel ezelőtt. Napjainkban a 40 és 60 év közötti nők nagyon aktív életet élnek, a munkában és a magánéletben egyaránt. Egyre többen szülnek 40 év felett és sokan vágynak arra, hogy 60 éves korukban, sőt 70 felett is aktív szexuális életet éljenek. Ennek érdekében nagyon odafigyelnek az ápolt külsőre, igényes öltözködésre.

Intimszépség - az első számú intimklinika Magyarországon

 

 

Ehhez az is hozzá tartozik, hogy ne csak az arcuk legyen fiatalos, hanem jogos igényként merül fel az intim területek fiatalon tartása is. De mit is jelent ez valójában?

A legtöbb nő elmondhatja magáról, hogy vágyik a szépségre és fiatalságra. Ez az igény nem korfüggő. Később a cél az, hogy az öreg
edési folyamatok lassuljanak, az elért kort méltósággal és kellő magabiztossággal viseljék. Ez vonatkozik a testi és lelki állapotukra is. A lelki állapot sokszor összefüggésbe hozható a külső állapottal és fordítva.

Intimklinikánkon ezért is igyekszünk nap mint nap tenni azért, hogy a hozzánk érkező hölgyek fiatalságukat és magabiztosságukat visszanyerve vagy megerősítve minőségi életet élhessenek. Központunk élen jár a legújabb és leghatékonyabb fiatalító és életminőség javító csúcstechnológiák bevezetésében. Orvosaink több szakvizsgával és 
széles körű ismeretekkel rendelkező, tudományos munkát is végző szakorvosok; munkatársaink és szakdolgozóink pedig diplomával rendelkező, magas tudású szakemberek.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsőként, 2014-ben mi vezettük be az intimlézeres kezeléseket, valamint több olyan bizonyítottan hatékony eljárást, melyet Margyarországon nem ismertek korábban. Jelenleg is van olyan diagnosztikai készülékünk, amely csak nálunk található meg Európában. Rendszeresen tartunk orvosoknak és szakdolgozóknak továbbképzéseket, oktatóközpontként is működünk. Büszkék vagyunk a már több mint 5000 páciensre, akik elégedetten távoztak tőlünk.