Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
KALAPOS MELINDA
szakorvos asszisztens

Kalapos Melinda

1996 óta tevékenykedem az egészségügyben. Korábban sebészeten és szívsebészeten asszisztáltam, majd egy őssejtbanknál helyezkedtem el. Jelenleg általános orvosi asszisztensként dolgozom az Intimszépség Központban, ahol főként inkontinenciakezelések során segédkezem. Emellett a SolenneMed Esztétikai Központban arc- és testkezeléseket is végzek. Szakmai tudásom folyamatosan igyekszem emberismerettel is kiegészíteni, és minden vendégnek a maximális figyelmet és kiszolgálást biztosítani.

Az intimlézeres kezelések során nemcsak a szakorvos, de a páciensek is számíthatnak rám, ha kérdésük merül fel, vagy elbizonytalanodnak valamiben. Nagyon sok páciensünket kísértem már mosolyogva be az első kezelésre, mert már tapasztalatból tudtam, hogy fél óra elteltével megkönnyebbülten és elégedetten fognak kisétálni az ajtónkon. A kezdeti bizalmatlanság és félelem a beavatkozástól természetes, amit senkinek nem szabadna szégyellnie! Persze ezt könnyű mondani… ezért a kezdeti kellemetlenségeket csökkentendő, a rendelőben igyekszem nyugodt, de határozott légkört teremteni, és mindig örömmel látom, hogy a vendégek pozitív élménnyel távoznak.

Egy 10 esztendős nagylány édesanyja vagyok, kevés szabadidőmben szívesen olvasok. Szeretem az egyenes, közvetlen beszélgetéseket is. Ha megkérdeznék, hogy eddigi tapasztalataim alapján mit tanácsolok a hozzánk érkező vendégeknek, mindenképp azt javasolnám: merjenek bátrak és határozottak lenni! Nálunk nincs rossz kérdés, és mindenkinek örömmel segítek választ találni a felmerülő kétségeire!<< vissza