Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
MINDENNEK AZ ALAPJA: ALAPOS, SZAKSZERÛ KONZULTÁCIÓ

A kezeléseket megelőző konzultáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a konkrét problémádat felmérhessük, megismerjük az igényeidet és tisztázzuk az elvárásaidat.

A konzultációt több éves tapasztalattal rendelkező, diplomás szülésznők végzik, akik mind a lézeres technológia, mind az ehhez kapcsolódó diagnosztika kiváló ismerői. Szakmájukban nagyon jó eredményeket értek el, szülésznőket oktatnak, illetve főorvosi asszisztenciát látnak el. A lézeres technológiához kapcsolódó szaktudást külföldön sajátították el.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a problémádról nyíltan, meghitt környezetben tudj velünk beszélni. Szülésznőink nőként, anyaként megértően viszonyulnak hozzád, bármit meg tudsz velük beszélni.A konzultáció ingyenes és körülbelül fél órát vesz igénybe.

A lézeres kezeléseket kizárólag nőgyógyászati vizsgálatot követően, negatív citológia esetén lehet igénybe venni. Ezért a konzultáció után lehetőség van helyben elvégeztetni a mintavételt és a VTI hüvelydiagnosztikai vizsgálatot, amely nagyon pontos képet mutat a hüvely belső rugalmasságáról és a medencefenék állapotáról.

A nőgyógyászati vizsgálat közvetlenül a kezelés előtt történik és ingyenes.

 

Konzultációra elérhetőségeink bármelyikén tudsz jelentkezni, keress bennünket bizalommal!