Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre

Madarász-Szoboszlai Dalma
intimszépség-szakértő, szülésznő

Viszonylag korán rájöttem, hogy az én hivatásom embereket gyógyítani, és rajtuk a lehető leghatékonyabb módon segíteni. Pályaválasztásom során első helyen a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara szerepelt. 2013 tavaszán itt szereztem meg a Diplomám, Szülésznő szakon.
Ezután a magánegészségügyi szférában helyezkedtem el, és közel 1 évig volt lehetőségem egy bőrgyógyász szakorvos mellett dolgozni, akinek köszönhetően szerettem meg az esztétikai szakirányt.
 
2014 óta dolgozom orvos-esztétikai vonalon, ahol számtalan új innovatív technológiát, és eljárást sajátíthattam el. Ezek közé tartozik az Action II Petite Lady nőgyógyászati- és bőrgyógyászati lézer készülék is. A készülék működését és kezelését valamint a beavatkozás menetét 2015 nyarán, Milánóban volt lehetőségem elsajátítani, azóta nagy szerelemben vagyunk mi ketten. Bátran állíthatom, hogy a korszerű nőgyógyászati ellátás elengedhetetlen része kell legyen a lézeres beavatkozás.
 
Fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek a számukra legmegfelelőbb, legmodernebb és leghatékonyabb kezelést kapják. Hiszek abban, hogy egy jó szakembernek folyamatosan képeznie kell magát, és mindig nyitottnak lennie az új dolgokra. Ennek érdekében jelenleg a munkám mellett Msc képzésre járok, szintén a Semmelweis Egyetemre, valamint részt veszek minden olyan szakmai továbbképzésen, amik hozzá járulnak ahhoz, hogy pácienseink a legmegfelelőbb ellátást kapják.

Nagy szeretettel várom minden Nő társamat, és remélem közösen eltudunk indulni a gyógyulás útján!

<< vissza