Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre

Lutronic Action II

A JELENLEG LÉTEZÔ LEGKÍMÉLETESEBB INTIMLÉZER


A kozmetológiában és bőrgyógyászatban használt energiaalapú berendezések közt az Erbium-YAG (Er:YAG) az egyik leggyengébb, legkíméletesebb lézer, ami precízen célba juttatott, és valójában nagyon kicsi hőhatással dolgozik. A kelezés során a környező szövetek csak minimálisan melegednek fel, így kizárható a hőkárosodás veszélye.
 
A dermatológiai és nőgyógyászati indikációk esetében szintén elterjedt CO2lézerrel összehasonlítva megállapítható, hogy a Lutronic Action II névre keresztelt Er:YAG lézere az intim területek kezelésében – kevesebb kockázattal és  gyorsabb regenerálódási idő mellett – hatékonyságban a CO2 lézerekkel megegyező eredményeket tud felmutatni.

A lézer 2940 nm hullámhosszon, normál vagy hosszú impulzusú, illetve frakcionált módban működik. A berendezés több kezelőfejjel rendelkezik, amelyek több nőgyógyászati, illetve dermo-esztétikai indikációban is használhatók. Az Action II-val végzett kezelések egyik titka abban a kétlépcsős technikában rejlik, amellyel a Lutronic maximalizálni tudta az intimlézeres beavatkozások klinikai hatását.

- Első lépcső: precíz ephitélium abláció és fototermikus hatás többszörös mikroimpulzussal
- Második lépcső: non-ablatív, 1000 ms idejű impulzusos kezelés, mely a hüvelyi nyálkahártya kollagenézisét stimulálja. 
 
Milyen eljárást használunk intim területek kezelésére?


A Lutronic ACTION II Petite Lady eljárás egy Er:YAG lézert használó, nem sebészeti (azaz vágással nem járó), gyakorlatilag fájdalom- és kockázatmentes intimplasztikai kezelés, mely a műtéti eljárások hatékony és egyre elterjedtebb alternatívája a hüvelyszűkítésben, és egyúttal a stresszinkontinencia kezelésében is.  

Lutronic Action II kezelőfejek

Több (összesen 5 különböző) kezelőfejjel is rendelkezik, így igény szerint 90° vagy 360°-os tartományban is használható, így például nincs szükség a kezelőfej manuális körbeforgatására a hüvelyfal 360°-os kezeléséhez. Működése a kollagén-újrarendeződés stimulálásának elvén alapul: a kezelést követően az epithélium elasztikusabbá és egészségesebbé, a kötőszövetes réteg tömörebbé és rendezettebbé válik.
 

A kezelés előtt és után

A kezelést megelőzően semmilyen különösebb előkészületre nincs szükség. A mindössze 5-10 perces kezelést szükség esetén helyi érzéstelenítéssel végezzük. Az intim területek kezelését követően az esetek nagy részében sem vérzés, sem fájdalom nem lép fel, és gyakorlatilag lábadozási idő sincs. Mellékhatásokkal alap esetben egyáltalán nem kell számolni, és 48 óra elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet. 

Az Action II Petite Lady kezelés előnyei