Időpontkérés
 
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki
ezt az űrlapot.
Hamarosan keresni fogunk telefonon
időpont egyeztetéssel kapcsolatban.
  
Feliratkozom hírlevélre
SÁRÁNSZKI ANITA
szépségtanácsadó, intimszépség-tanácsadó

Sáránszki Anita


Az Intimszépség Központ konzulenseként és szakasszisztenseként dolgozom, emellett pedig szépségtanácsadóként is tevékenykedem a SolenneMed Központban.

Szülésznőként végeztem, iskoláim elvégzése után pedig mind az állami, mind a magánszférában alkalmam nyílt szakmai tapasztalatot szerezni. A SolenneMed esztétikai kezeléseinek végzése során külön hasznát veszem annak, hogy korábban lehetőségem volt bőrgyógyászati magánrendeléseken is dolgozni.

Örömömre szolgál, hogy az Intimszépség Központ kezeléseinek révén az egészségmegőrzésben nap mint nap aktívan segíthetek a pácienseknek, méghozzá olyan téren, ami jelenleg tágabb szakterületem legkorszerűbb és leginnovatívabb technológiájának számít. Közel félezer Petite Lady kezelésen való asszisztálás alapján elmondhatom, "szívem csücskévé" vált az Action II intimlézer, melynek sem hatásosságáról, sem biztonságosságáról nem maradt semmiféle kétségem. Minden egyes új páciens bejelentkezésekor jó érzéssel tölt el, hogy egy újabb nőtársam életét könnyíthetjük meg.

Legyen szó intim kezelésekről vagy arcfiatalításról, mindig a maximumot próbálom nyújtani szakmailag és emberileg is. Motivál annak tapasztalata, hogy a kezeléseinktől a vendégeink megszépülnek, magabiztosabbá válnak, és hogy - nem túlzás - teljes életükre hatással tud lenni a nálunk töltött néhány félóra.

Két gyermek vidám édesanyjaként, egészségtudatos nőként és szülésznőként szívesen fogadom pácienseink kérdéseit mind a konzultációk, mind a kezelések során.


<< vissza